Concept

Geen zin om te koken, maar wel trek in een lekkere, gezonde en vegetarische maaltijd? Vanuit mijn eigen keuken bereid ik dagverse maaltijden.

Kitchen Wings maaltijden zijn altijd vers, goed vullend en zoveel mogelijk biologisch. Met groenten als hoofdrolspelers, gehuld in een Italiaans, Mexicaans, Hollands, Frans, Aziatisch of freestyle jasje. En keuzestressvrij, want ik bied één gerecht per dag aan. Je eet dus wat de pot schaft. Daarbij kook ik niet specifiek vegan. Al beperk ik gebruik van zuivel en eieren en zullen veel gerechten vegan zijn. Helaas kan ik geen rekening houden met allergieën of intoleranties.

De maaltijd wordt per eenpersoons portie verpakt in een oven- en vriesbestendige afgesloten glazen bak. De bak is tot 200 graden te verhitten en kan dus makkelijk opgewarmd worden. Daar bereken ik per bak € 2,50 statiegeld voor. De maaltijden zijn warm of koud af te halen, maar bezorgen is ook een optie (regio Ermelo/Harderwijk). Als je geen gebruik meer maakt van de maaltijdservice, lever je de bak in en ontvang je het statiegeld retour.

Er zijn ook catering opties. Een lunch of diner, volledig vegetarisch of zelfs veganistisch? Stuur me een mail!

Vragen over een gerecht of ingrediënten? Ik beantwoord ze graag!